بسمه تعالی
قرارداد مشارکت در شرکت مجری
طرفین قرارداد
طرف اول قرارداد
آقای/ خانم (…) دارای کد ملی (…) متولد (…) صادره (…) به شماره تماس دائمی (…) به آدرس قانونی: (…) به کد پستی (…) که در این قرارداد طرف اول نامیده میشود.
طرف دوم قرارداد
آقای/ خانم (…)دارای کد ملی (…) متولد (…) صادره از (…) به شماره تماس دائمی (…) به آدرس قانونی: (…) به کد پستی (…) که در این قرارداد طرف دوم نامیده میشود.
ماده ۱: موضوع قرارداد
موضوع قرارداد عبارت است از مشارکت در تاسیس شرکت مجری با پاییه حقوقی (…)جهت بهره برداری و انجام امورات و کارهای لازم آن و پروژه ها قرارداد شده شرکت مذکور
تبصره: در این قرارداد منظور از پروژه، ساختمانهایی است که طرفین قرارداد برای انجام امورات مجری گری مطابق قوانین و مقررات جاری سازمان نظام مهندسی و وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی توسط طرفین قرارداد اقدام به انعقاد قرارداد با هر شخص حقوقی و حقیقی میکنند. بدیهی است نحوه و میزان انجام امورات توسط هر یک از طرفین قرارداد مطابق قوافقات قرارداد حاضر میباشد.
ماده ۲: تابعیت قرارداد
این قرارداد از هر لحاظ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران و قوانین جاری سازمان نظام مهندسی کشور و قوانین و مقررات ابلاغی وزارت راه و شهرسازی میباشد.
ماده ۳: مدت قرارداد
مدت این قرارداد از تاریخ (…) به مدت (…) روز/ ماه شمسی تمام میباشد.
ماده ۴: تقسیم سود قرارداد
طرفین توافق مینمایند که سود خالص حاصل شرکت را بعد از کسر تمام کسورات قانونی از جمله مالیات و سایر هزینههای جاری به صورت مساوی بین خود تقسیم نمایند.
ماده ۵: نحوه برداشت سود
طرفین قرارداد توافق مینمایند که سود شرکت را در پایان هر ۶ ماه محاسبه و براساس ماده ۴ قرارداد حضر تقسیم گردد.
تبصره: در صورت صلاحدید طرفین قرارداد، میتوانند سود حاصل را در هر پرداخت کارفرما محاسبه و برداشت نمایند.
تبصره: در صورت اجازه طرفین قرارداد به یک دیگر هر یک میتوانند قبل از تقسیم سود اقدام به برداشت نمایند بدیهی است این اجزه برداشت از سوی طرفیت قرارداد به صورت کتبی خواهد بود.
ماده ۶: وظایف و تعهدات طرفیت قرارداد
۶-۱- طرفین قرارداد توافق مینمایند که تمامی امورات لازم مربوط به شرکت را به صورت مشترک انجام دهند.
۶-۲- طرفین قرارداد توافق مینمایند که یکی از آنها به عنوان مدیر عامل منسوب گردیده و امورات اداری مربوطه را بر عهده گیرد. ایشان برای این منظور به میزان (…) درصد از هر پروژه دریافت مینماید که به عنوان هزینه جاری در محاسبات تقسیم سود موضوع ماده ۴ منظور میگردد.
تبصره: امورات اداری مذکور شامل کارهای اداری پروژهها و اقدامات لازم جهت تمدید پروانه حقوقی و موارد مربوط به دارایی میباشد.
در صورت انجام امورات اداری به صورت مشترک بند مذکور حذف گردد.
۶-۳- طرفین قرارداد متعهد میشود ادامه همکاری یا عدم ادامه همکاری خود را سه ماه مانده به اتمام مدت قرارداد برای دوره بعدی به اطلاع طرف مقابل قرارداد برسانند.
۶-۴- طرفین قرارداد متعهد میشود در صورت بروز مشکل قانونی در مورد مدارک از جمله اتمام مدت اعتبار پروانه نسبت به تمدید آن اقدام نماید. بدیهی است در صورت سهل انگاری هر کدام از طرفین قرارداد و ایجاد خسارت مالی طرفیت قرارداد موظف به جبران خسارت برای طرف مقابل قرارداد میباشد.
۶-۵- طرفین قرارداد توافق مینمایند به صورت مشترک اقدام به انجام امورات لازم مجری گری نمایند و برای بهبود انجام امورات هر کدام مسئولیت اجرا یک و یا چند پروژه را به طور مستقیم به عهده گیرد.
در صورت انجام فق متفاوت بند مذکور می تواند تغییر نمایید.
تبصره: طرفیت توافق مینمایند در صورت انجام امورات اجرایی توسط یکی از طرفین قرارداد به میزان (…) درصد به عنوان هزینه جاری از هر پروژه دریافت نماید.
تبصره: بدیهی است در صورت انجام امورات مجری گری لازم (اجرا) از سوی هر یک از طرفین قرارداد از پروژههای مذکور مسئولیت پاسخگویی به کارفرمایان در این خصوص و انجام امورات لازم با ایشان بوده و ایشان موظف به ارائه عملکرد و اقدامات انجام شده در این خصوص به طور مستمر و دقیق به طرفیت قرارداد میباشد بدیهی است در صورت عدم ارائه به موقع اطلاعات و اقدامات از سوی طرفیت قرارداد که منجر به وارد شدن هر گونه خسارت به طرف دیگر گردد، ایشان موظف به جبران خسارت وارده میباشد.
۶-۶- طرف دوم اذعان میدارد که پروانه ایشان برای عضویت در شرکت حقوقی هیچ گونه مورد قانونی نداشته و در صورت بروز مشکل در هر یک از مراحل مبنی بر عدم امکان عضویت فرد در هنگام عضویت و یا در طول مدت قرارداد مبلغ دریافتی از محل قرارداد را به تناسب به طرف اول ظرف مدت سه روز کاری عودت گردد.
تبصره: در صورت عدم وصول چک ها موضوع ماده 5 به طرف اول بلافاصله توسط طرف دوم عودت خواهد شد.
۶-۷- طرفین قرارداد توافق می نمایند که در صورت تغییر قوانین و عدم امکان عضویت هر کدام از طرفین قرارداد در شرکت، علت را بلافاصله به اطلاع طرفیت قرارداد رسانده و اقدامات لازم را برای خروج ایشان از شرکت سریعا با همکاری طرفین قرارداد انجام گیرد.
۶-۸- طرفین قرارداد توافق مینمایند در صورت خروج هر کدام از طرفین قرارداد به هر شکل و علت از شرکت میزان سود شرکت را تا زمان خروج هر کدام محاسبه و اقدام به پرداخت میزان سود باقی ماننده نمایند.
۶-۹- طرفین قرارداد متهد میگردد مالیات متاثر از تمام پروژهها را براساس میزان سود دریافتی موضوع ماده ۴ پرداخت نمایند.
۶-۱۰- طرفین اعلام مینمایند تمام موارد اظهار شده هر کدام برای تاسیس شرکت مجری کاملا صحیح و مبتنی بر واقع بوده و در صورت بروز هر گونه ایراد به موارد اعلامی طرفیت قرارداد میتواند اقدام به اخذ خسارت نماید.
تبصره: بدیهی است در طول تاسیس شرکت ایراداتی به مدارک و موارد اعلامی از سوی سازمانهای مربوطه جهت تاسیس شرکت حقوقی وارد خواهد شد بند حاضر در صورت قابلیت اقدام از سوی هر یک از طرفین قرارداد را خواهد داشت که منجر به عدم امکان تاسیس گردیده و یا مدت زمان توافق تا تاسیس به علت ایراد وارد شده بیش از شش ماه، طرفیت قرارداد میتواند اقدامات لازم را معمول نماید.
۶-۱۱- طرفین توافق مینمایند در صورت تاسیس شرکت و اخذ پروانه حقوقی بیش از ۶ ماه به طول انجامد نسبت به ادامه روند و یا به پایان رساندن اقدامات توافق نمایند.
۶-۱۲- طرفین توافق می نمایند در صورت خروج هر یک از شرکت مسئولیت پروژه هایی که به طور مستقیم به عهده گرفته اند بعد از خروج نیز با ایشان می باشد.
ماده ۷: فسخ قرارداد
۷-- در صورت درخواست فسخ قرارداد بیش از اتمام آن توسط طرفین قرارداد، طرفین توافق مینمایند که تمام هزینهها و سودها را به صورت بروز محاسبه و تسویه لازم صورت پذیرد.
۷-۲- طرف دوم قرارداد متعهد میشود درخواست عدم عضویت (فسخ قرارداد) و همکاری خود را در حد امکان انجام ننماید و در صورت اعلام درخواست فسخ قرارداد از سوی هر یک از طرفین قرارداد طرفیت قرارداد در صورت امکان جایگزینی عضو جدید در شرکت اقدام لازم را انجام نمایند.
تبصره: در صورت عدم امکان عضویت فرد جایگزین در شرکت درخواست فسخ قرارداد تا زمان اتمام پروژهها جاری و یا اتمام زمان قانونی شرکت کن لم یکن میباشد.
ماده ۸: حل اختلاف در مفاد و مفاهیم قرارداد و نحوه اجرای آن و یا تغییرات احتمالی
۸-۱- در صورت بروز هر گونه اختلاف نظر از هر یک از طرفین قرارداد در مفاد یا مفاهیم و یا نحوه اجرای آن طرفین قرارداد ابتدا با انجام مذاکرات لازم اقدام به رفع اختلافات مذکور نموده و در صورت عدم توافق از مذاکرات، طرفین قرارداد حق مراجعه به مراجع ذی صلاح را برای مطالبه حق خود را دارند.
۸-۲- هر گونه تغییر در مفاد قرارداد و یا حذف آن و یا گسترش و افزودن مفاد قرارداد با تایید و امضا تمامی طرفین قرارداد امکان پذیر خواهد بود.
ماده ۹: ضمانت اجرایی
درصورت هر گونه تعدیل یا تاخیر یا تحریف در اجرای تمامی و یا قسمتی از مفاد قرارداد هر کدام از طرفین قرارداد حق دارند ضمن اعاده حق خود در مراجع ذی صلاح درخواست خسارت نمایند.
این قرارداد در۹ ماده در دو نسخه تنظیم گردیده که هر کدام حکم واحد را دارند و در تاریخ (…) بین طرفین قرارداد ابلاغ گردید.
توضیحات: (…)