سوال اینجاست که کدام شغل می تواند پاسخگوی نیاز های قشر جوان باشد؟
طی سال های گذشته با افزایش هرچه بیشتر علاقه مندان به حضور در صنعت ساختمان، شاهد سرمایه گذاری های کلان در این صنعت هستیم. جذب سرمایه در این حوضه باعث شده است که افزایش چشمگیری در تعداد پروژه های ساختمانی صورت پذیرد که همین امر به خودی خود باعث رایج شدن شغل های مرتبط با این صنعت شده است. همچنین با توجه به روند تخصصی ساخت و ساز و نیاز روز افزون به مهارت های جدید و به روز مرتبط با این صنعت، مشاغل جدید و گاها نوپایی در حال ظهور در این صنعت می باشند. در کنار آن شاخه ای از شغل هایی که نه به صورت مستقیم، ولی به صورت مرتبط با این صنعت هستند هم در سیر جریان صعودی ساخت و ساز ها در حال رشد هستند. پر واضح است که وارد شدن به این صنعت، چه به عنوان نیروی تخصصی و تحصیل کرده و چه به عنوان نیروی اجرایی می تواند بخشی از نیاز به شغل را در قشر جوان جویای کار برطرف کند.

آنچه به عنوان اولین قدم لازم است برداشته شود، گذر از مسیری است که آگاهی، شناخت و اطلاعات کافی در مورد مشاغل و راه های کسب در آمد در این حوضه را، به ارمغان بیاورد.
با حس مسئولیت بسیار در مورد قشر جوان جامعه که مطمئنا پیشرفت آینده جامعه، آبادانی و رفاه و تحول در دستان آن هاست بر آن شدیم در کنار شما مسیری را شروع کنیم در راستای افزایش آگاهی عمومی و به ویژه آگاهی نسل جوان و تحصیل کرده. در مقالات آینده و به صورت مرحله به مرحله ، اطلاعات عملی و اجرایی در حیطه رشته های مهندسی مرتبط با صنعت ساختمان، مشاغل مرتبط مستقیم و غیر مستقیم و هرآنچه می تواند در مسیر یافتن شغل در این صنعت مفید باشد ارائه خواهد شد.